Hoeveel is mijn huis waard?

Het bepalen van de verkoopprijs van je huis met behulp van HuisTransactie & gecertificeerde Makelaars. Gratis binnen 2 werkdagen een waarde indicatie.

Het voordeel van een waardebepaling

Er is al veel online te vinden over de waarde van een huis. Daarnaast is het eenvoudig na te kijken wat vergelijkbare woningen in jouw regio hebben gedaan aan transactie prijs. Alle koopsommen worden bij het Kadaster geregistreerd. Ook is er veel informatie beschikbaar over alles wat met de woning te maken heeft. Zoals afmetingen, bestemminsplan, perceel oppervlakte, etc. Toch is het prettig om een overzicht te hebben van een gecertificeerde makelaar om zo de prijs waar je mee de markt op gaat goed te bepalen.

Vind bij ons alles voor je Huis Transactie

HuisTransactie is de plek voor het vinden van jouw nieuwe thuis, een verkoopmakelaar, een hypotheekadviseur, taxateur, aankoopmakelaar, technische keurder en meer.

5/5
Met eenvoudig te kopen informatieproducten heb ik mijn verkoopprijs goed kunnen inschatten. Uiteindelijk heb ik een verkoopmakelaar ingeschakeld die in het overzicht stond en heb mijn woning prettig en sneller dan verwacht verkocht.
Roy van Asteren
5/5
Ik heb een gratis waardebepaling aangevraagd bij HuisTransactie zelf. Ik werd nog even gebeld door een medewerker met wat aanvullende vragen en kreeg dezelfde dag een waarde indicatie met onderbouwende informatie, ideaal!
Sanne Nachtegaal
5/5
Ik gebruik Huistransactie om mijn makelaarskantoor in de regio Amstelveen extra onder de aandacht te brengen. Ik ontvang regelmatig een telefoontje van bezoekers op de website met meer vragen over de verkoop van hun woning.
Harry Pollemans

Wil je contact met een HuisTransactie expert?

We kunnen je ondersteunen door het koppelen aan de juiste professional of met ons team van vastgoedspecialisten.

Ontdek al onze woningen te koop

Van studio, appartement, gezinswoning, hoekwoning met oprit tot vrijstaande woningen en exclusieve villa's. Neem eenvoudig contact op met de verkoper en vind je nieuwe thuis!

Compare listings

Compare