Huurwoning gegevens

Geheel vrijblijvend de gegevens van je woning indienen om deze door een medewerker van HuisTransactie te laten bekijken.

HuisTransactie Berekent

Een van onze medewerkers, ondersteund door gecertificeerde makelaars, bekijken de gegevens en maken een huurprijs berekening voor jouw woning.

Huurprijs Indicatie

De huurwaarde bepaling is gebaseerd op de informatie verkregen. Deze ontvang je per mail, zijn er nog vragen dan kan het zijn dat we nog even bellen.


Vind bij ons alles voor je Huis Transactie

HuisTransactie is de plek voor het vinden van jouw nieuwe thuis, verhuren van woningen, een verkoopmakelaar, een hypotheekadviseur, taxateur, aankoopmakelaar, technische keurder en meer.

5/5
Uiteindelijk heb ik een verkoopmakelaar ingeschakeld die in het overzicht stond en heb mijn woning prettig en sneller dan verwacht verkocht.
Roy van Asteren
5/5
Ik heb een waardebepaling aangevraagd bij HuisTransactie zelf. Ik werd nog even gebeld door een medewerker met wat aanvullende vragen en kreeg dezelfde dag een waarde indicatie met onderbouwende informatie, ideaal!
Sanne Nachtegaal
5/5
Ik gebruik Huistransactie om mijn makelaarskantoor in de regio Amstelveen extra onder de aandacht te brengen. Ik ontvang regelmatig een telefoontje van bezoekers op de website met meer vragen over de verkoop van hun woning.
Harry Pollemans

Wil je contact met een HuisTransactie expert?

We kunnen je ondersteunen door het koppelen aan de juiste professional of met ons team van vastgoedspecialisten.

Compare listings

Compare