Wat is de juiste huurprijs voor mijn woning?

Een vrijblijvende indicatie van de huurprijs voor jouw appartement of huis ontvangen. Dit door een medewerker van HuisTransactie & gecertificeerde Makelaars. Kosteloos binnen 2 werkdagen een waarde indicatie in je mail.

Jouw huis en jouw plan. Met ons platform heb je toegang tot alles rondom de transactie van jouw woning.

5/5

Als woning eigenaar heb ik gebruik gemaakt van de expertise van de HuisTransactie medewerkers. Een duidelijke huurwaarde indicatie vlot ontvangen en uiteindelijk via een lokale makelaar mijn appartement verhuurd. Daarnaast heb ik al wat werk zelf kunnen oppakken door zelf een advertentie aan te maken op HuisTransactie.

5/5

Zelf wilde ik een woning kopen als als belegging voor mijn pensioen. Via een hypotheekadviseur gevonden op huistransactie.nl heb ik tegen een goede prijs een verhuur hypotheek voor mijn huurwoning in orde gemaakt. 

5/5

Ik heb mijn eigen advertentie aangemaakt, wat erg eenvoudig gaat. Op Huistransactie heb ik mijn huis binnen 6 weken aan een stelletje in de buurt verkocht. De advertentie is ook op social media te delen zonder kosten. Via een makelaar uit het makelaarsoverzicht heb ik een nieuwe woning aangekocht.

Wil je contact met een HuisTransactie expert?

We kunnen je ondersteunen door het koppelen aan de juiste professional of met ons team van vastgoedspecialisten.

Compare listings

Compare