Over HuisTransactie

Ons verhaal

HuisTransactie is een professioneel platform voor alle elementen rondom de transactie van een huis. Het is een woningplatform voor huiseigenarenverkoopmakelaarswoningzoekenden, taxateurs, aankoopmakelaars en hypotheekadviseurs. We streven naar eenvoud met optimaal gebruiksgemak zonder concessies in het aantal services en mogelijkheden. 

Of je nu een makelaar bent die een grotere online zichtbaarheid wilt bereiken voor je eigen makelaardij, of juist een woning eigenaar op zoek naar verschillende professionals voor de transactie van je huis, we bieden talrijke opties.

Daarnaast is Huistransactie ook een plek om verkoop advertenties te plaatsen (onroerendgoedmarktplaats) waar je professionele woningadvertenties kunt aanmaken, advertenties kunt beheren en bezichtigingsaanvragen kan ontvangen van geïnteresseerde personen of bedrijven.

In tegenstelling tot veel andere woningplatformen die zich beperken tot een handvol opties, biedt HuisTransactie een grote hoeveelheid verschillende mogelijkheden, zonder enige vorm van verplichte lidmaatschappen of maandelijkse kosten. We verbinden, adverteren en informeren. Alle diensten en mogelijkheden rondom de transactie van een huis, gestructureerd op 1 plek.

Onze Waarden

Persoonlijk

Met ons team streven we naar een persoonlijke manier van samenwerken en gelijke dienstverlening naar alle gebruikers.

Professioneel

Elke dag zetten we ons in om het niveau van alle elementen rondom de transactie van een huis te verbeteren. Daarnaast werken we met gecertificeerde professionals.

Innovatief

Het uitbreiden en verbeteren van de koppeling tussen gebruikers, professionals en modernere services stellen we elke dag op de proef.

Ons Team

Het team van HuisTransactie

Amando Kuiper
Founder
Amando Kuiper
Founder
Harry Pollemans
Vastgoed Manager / Founder
Harry Pollemans
Vastgoed Manager / Founder

Bekijk de huistransactie opties voor jouw transactie