Weidevogellaan 27, 12496 MV Den Haag

 • Vraagprijs €350.000/k.k.
271, Weidevogellaan, Singels, Ypenburg, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland, 2496MV, Nederland
Te Koop Verkocht

Weidevogellaan 27, 12496 MV Den Haag

271, Weidevogellaan, Singels, Ypenburg, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland, 2496MV, Nederland
 • Vraagprijs €350.000/k.k.

Overzicht

 • Eengezinswoning
 • Woningtype
 • 4
 • Kamers
 • 3
 • Slaapkamers
 • 1
 • Badkamer
 • 105
 • 2003
 • Bouwjaar

Beschrijving

**See English Translation Below**

Door de grote belangstelling voor deze woning nemen wij op dit moment geen aanvragen tot bezichtiging meer aan. Wel kunnen wij uw naam toevoegen aan een reserve lijst.

Fantastische ruime en fraaie woning met open-keuken en riante tuin op het zuidoosten met eigen carport. De woning is verdeeld over 2 woonlagen en telt 3-slaapkamers.

LOCATIE
De woning is ideaal gelegen in de wijk Ypenburg. In de nabijheid van diverse scholen, het winkelcentrum van Ypenburg en Nootdorp. Het openbaar vervoer en uitvalswegen richting Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam (A4, A12 en A13). Daarnaast is de binnenstad van Delft en het natuurgebied ‘Delftse Hout’ en recreatieplas ‘Dobbeplas’ op fietsafstand te bereiken en binnen 10 minuten bent u met de auto in het centrum van Den Haag. Kortom een ideale locatie!

INDELING
Via de eigen voortuin komt u bij de entree van de woning.

De entree van de woning is verlicht en overdekt. De voortuin is strak ingedeeld met antraciet tegels, grind en een heg langs de straatkant.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast en toegang tot het modern vrijdragend toilet met fontein. De hal biedt voldoende ruimte voor uw jassen, tassen en schoenen.

Vanuit de hal loopt u de zeer ruime woon-/eetkamer (9.37 x 5.11) met een plafondhoogte van 2.83 binnen. Door deze riante hoogte geeft het de woning een zeer ruimtelijk gevoel!

De begane grond is voorzien van een fraaie laminaat vloer met hoge witte plinten en luxe open-woonkeuken. Alle kozijnen in de woning zijn in de fraaie kleur antraciet wat mooi afsteekt tegen de witte wanden.

De ruime open-keuken met kookeiland is voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten 4-pits Zanussi inductie kookplaat, Siemens vaatwasser (2019), Siemens combi-oven, afzuigkap, rvs-kraan en een spoelbak. Het kookeiland heeft een hoger zit-/bar gedeelte met krukken. De achterwand van de keuken biedt veel opbergruimte en de keuken is deels voorzien van mooie mozaïek tegeltjes. De sfeervolle verlichting, inbouwspots in het plafond, maken de keuken helemaal af.

De woning heeft zeer veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Er is meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel en mooie zithoek, welke gescheiden worden door de fraaie wenteltrap.

Middels openslaande deuren heeft u toegang tot de zonnige achtertuin (16.00 x 5.25) gelegen op het zuidoosten. De tuin is voorzien van een vrijstaande stenen schuur (10.5 m2), een achterom en een afsluitbare carport op eigen terrein.

De tuin is mooi en praktisch ingericht met o.a. grote tegels, 2 zithoeken, een buitenhaard, fraaie tuinverlichting (3 palen) en een groot zonnescherm aan de achtergevel van de woning. Perfect voor ieder moment van de dag!

Onder de carport kunt u een auto parkeren op eigen terrein en indien gewenst de afvalcontainers stallen.

Buiten de afsluitbare carport komt u op een plein met enkele parkeerplaatsen en een ideale plek voor kinderen om rustig en veilig te kunnen spelen. Mede door dit plein heeft u vanuit de woning een vrij uitzicht en veel privacy in de tuin.

EERSTE VERDIEPING
Via de open wenteltrap komt u op de eerste verdieping.

Hier treft u de ruime overloop met hoog plafond en grote raampartij aan de voorzijde van de woning (3.80m hoog).

De bovenverdieping is grotendeels voorzien van een zeer fraaie lamelparket vloer en hoge witte plinten.

Aan de achterzijde van de woning treft u de hoofdslaapkamer (4.36 x 2.90m) welke is voorzien van een inbouwkast met schuifdeuren (hang- en liggedeelte) en verlichting. Vanuit de 2 openslaande ramen heeft u zicht op de tuin van de woning.

Naast de hoofdslaapkamer treft u de tweede ruime slaapkamer (4.36 x 2.05m) met veel kastruimte in de nok van de slaapkamer en een openslaand raam met tevens zicht op de tuin.

Beide slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van zonwering aan de buitenkant van de ramen.

Aan de voorzijde van de woning treft u de derde slaapkamer (3.54 x 2.93m met plafondhoogte 3.86!) en opstelling wasmachine/droger. De hoogte van de kamer is deels gebruikt voor een vide met extra bergruime of mogelijkheid tot hoogslaper.

Alle ramen in de slaapkamers zijn voorzien van ventilatieroosters.

De tussengelegen moderne badkamer (2.75 x 1.75) is voorzien van inloopdouche v.v. mozaïek tegeltjes, inham in de muur voor douchespullen en dubbele douchekop. Verder vindt u in de badkamer een ligbad voorzien van handdouche, breed model wastafel met meubel, spiegelkast, designradiator. 2e toilet en afzuiging. Het plafond van de badkamer is voorzien van inbouwspots en een tv(-aansluiting).

DETAILS
– Woonoppervlakte 105m2;
– Perceeloppervlakte: 157 m2;
– Bouwjaar: 2003;
– Eigen grond;
– Tuin: ca. 16 x 5,23 m inclusief carport en stenen berging;
– 3 slaapkamers;
– Woning voorzien van isolerende beglazing;
– Verwarming middels stadsverwarming;
– Buitenschilderwerk 2018;
– NEN 2580 ingemeten en meetrapport beschikbaar;
– Oplevering in overleg.

BIJZONDERHEDEN
– Riante goed ingedeelde tuin op het zuidoosten;
– Afgesloten parkeergelegenheid op eigen terrein met carport;
– Vrijstaande stenen berging (10.5m2);
– Moderne luxe open keuken voorzien van diverse A-merk inbouwapparatuur;
– Fraaie badkamer met inloopdouche en ligbad;
– Zeer hoge plafonds;
– Veel raampartijen;
– Achterzijde van de woning is voorzien van zonwering;
– Voldoende parkeergelegenheid in nabije omgeving (voor en achter de woning);
– Zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen;
– Veel verschillende faciliteiten in nabije omgeving;
– Kindvriendelijke buurt;
– Kortom; een schitterende ruime woning op een geliefde locatie met alle faciliteiten en uitvalswegen in de directe omgeving!

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag een moment voor u in voor de bezichtiging van dit huis. Onze makelaar staat voor u klaar bij de woning en kan u alles vertellen over dit huis, terwijl u rondkijkt. En natuurlijk kunt u al uw vragen stellen. Zien we u binnenkort?

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) vragen wij uw aandacht voor het volgende:
– voor ieders gezondheid blijven wij op 1.5 tot 2 meter afstand;
– wij willen u vragen een mondkapje te dragen tijdens de bezichtigingen;
– wij ontvangen maximaal 2 personen op een afspraak;
Wij danken u voor uw medewerking.

*Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Home Sales and Rental Makelaars wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben laten opmeten, wordt noch door Home Sales and Rental Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Fantastic spacious and beautiful house featuring an open kitchen and spacious garden, southeast orientated with its own carport. The house has 2 levels and has 3 bedrooms.

LOCATION
The house is ideally located in the Ypenburg district. In the vicinity of various schools, the shopping center of Ypenburg and Nootdorp. Public transport and roads to The Hague, Zoetermeer and Rotterdam (A4, A12 and A13). In addition, the city center of Delft and the nature reserve “Delftse Hout” and recreational lake “Dobbeplas” are within cycling distance and within 10 car minutes you are in the center of The Hague. In short, an ideal location!

LAYOUT
You reach the entrance of the house through the private front garden.

The entrance of the house is illuminated and covered. The front garden is neatly laid out with anthracite tiles, gravel and a hedge along the street side.

You enter the house in the hall with utility cupboard and access to the modern toilet with wash basin. The hall offers enough space for your coats, bags and shoes.

From the hall you enter the very spacious living / dining room (9.37 x 5.11) with a ceiling height of 2.83. This generous height gives the house a very spacious feel!

The ground floor has a beautiful laminate floor with high white plinths and a luxurious open-plan kitchen. All frames in the house are in a beautiful color anthracite, which contrasts nicely with the white walls.

The spacious open kitchen with cooking island is equipped with various built-in appliances, namely a 4-burner Zanussi induction hob, Siemens dishwasher (2019), Siemens combi oven, Bosch fridge freezer, extractor hood, stainless steel tap and a sink. The kitchen island has a sitting / bar area with stools. The back wall of the kitchen offers plenty of storage space and the kitchen is partly equipped with beautiful mosaic tiles. The atmospheric lighting, recessed spotlights in the ceiling, complete the kitchen.

The house has a lot of light through the large windows on both the front and rear of the house. There is more than enough space for a large dining table and a beautiful sitting area, which are separated by the beautiful spiral staircase.

Through French doors you have access to the sunny backyard (16.00 x 5.25) orientated on the southeast. The garden has a detached brick barn (10.5 m2), a back entrance and a lockable carport on site.

The garden is beautifully and practically furnished with large tiles, 2 sitting areas, an outdoor fireplace, beautiful garden lights (3 poles) and a large awning at the rear of the house. Perfect for any time of the day!

You can park your car on site under the carport and store the waste containers if desired.

Outside the lockable carport you come to an area with a few parking spaces and an ideal place for children to play quietly and safely. Partly because of this square you have an unobstructed view from the house and a lot of privacy in the garden.

SECOND FLOOR:
You reach the second floor via the open spiral staircase.
Here you will find the spacious landing with high ceiling and large windows at the front of the house (3.80 m high).

The upper floor is largely equipped with a very beautiful parquet floor and high white skirting boards.

At the rear of the house you will find the master bedroom (4.36 x 2.90 m) which is equipped with a built-in wardrobe with sliding doors (hanging and lying area) and lighting. From the two windows you have a view of the garden of the house.

Next to the master bedroom you will find the second spacious bedroom (4.36 x 2.05m) with plenty of cupboard space in the ridge of the bedroom and a casement window with a view of the garden.

Both bedrooms at the rear of the house have blinds on the outside of the windows.

At the front of the house you will find the third bedroom (3.54 x 2.93 m with ceiling height 3.86!) And the washing machine / dryer. The height of the room is partly used for a loft with extra storage space or the possibility of a loft bed.

All windows in the bedrooms have ventilation grilles.

The intermediate modern bathroom (2.75 x 1.75) has a walk-in shower with mosaic tiles, an inlet in the wall for shower items and a double shower head. In the bathroom you will also find a bath with hand shower, wide model washbasin with furniture, mirror cabinet, design radiator, 2nd toilet and extraction. The ceiling of the bathroom has recessed spotlights and a TV (connection).

DETAILS
– Living area 105m2;
– Plot area: 157 m2;
– Year of construction: 2003;
– land is owned;
– Garden: approx. 16 x 5.23 m including carport and stone shed;
– 3 bedrooms;
– Home with double glazing;
– Heating by district heating;
– Exterior painting 2018;
– NEN 2580 measured and measurement report available;
– Delivery in consultation.

Particularities:
– Spacious, well-laid out garden on the southeast;
– Closed parking on site with carport;
– Detached stone shed (10.5m2);
– Modern luxury open kitchen with various A-brand built-in appliances;
– Beautiful bathroom with walk-in shower and bath;
– Very high ceilings;
– Many windows;
– The rear of the house is equipped with sun blinds;
– Plenty of parking space in the vicinity (in front of and behind the house);
– Very conveniently located in relation to highways;
– Many facilities in the vicinity;
– Child-friendly neighborhood;
– In short; a beautiful spacious house in a popular location with all facilities and roads in the immediate vicinity!

INTERESTED IN THIS HOUSE? MAKE AN APPOINTMENT QUICKLY!

Personal attention is our top priority. We are happy to schedule a moment for you to view this house. Our real estate agent is ready for you at the house and can tell you everything about this house, while you look around. And of course you can ask all your questions. Will we see you soon?

In response to the latest developments regarding the coronavirus (COVID-19), we would like to draw your attention to the following:
– for everyone’s health we stay at a distance of 1.5 to 2 meters;
– we would like to ask you to wear a mouth mask during the viewings;
– we receive a maximum of 2 people on an appointment;
We thank you for your co-operation.

* The above information has been compiled by us with the utmost care. However, Home Sales and Rental Makelaars does not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The house was measured using the Measurement Instruction, which is based on the standards as laid down in NEN 2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations in the performance of the measurement. Although we have carefully measured the property, neither Home Sales and Rental Makelaars, nor the seller accepts any liability for deviations in the specified dimensions. The buyer will be given the opportunity to have the stated measurements checked.

 • Adres Weidevogellaan 271
 • Plaats Den Haag
 • Gemeente Zuid-Holland
 • Postcode 2496MV
 • Land Nederland

Details

 • Woonoppervlakte: 105
 • Perceeloppervlakte: 157
 • Slaapkamers: 3
 • Kamers: 4
 • Badkamer: 1
 • Bouwjaar: 2003
 • Woningtype: Eengezinswoning
 • Woningstatus: Te Koop

Kenmerken

Hypotheek calculator

Maandelijks
 • Aflossing & Rente
%

Plan een bezichtiging

Jouw informatie

Energielabel

 • Energie label: B
 • n.v.t.:
 • A+
 • A
 • | n.v.t. B
  B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 • H

Contact informatie

Bekijk Woning Advertenties
Home Sales & Rental
 • Home Sales & Rental

Vraag stellen over deze woning

Vergelijkbare woningen

Compare listings

Compare
Home Sales & Rental
 • Home Sales & Rental