Netwerk van Taxateurs

Maak gebruik van het netwerk van lokale en landelijk werkende taxatiekantoren die zorgen voor NWWI gevalideerde taxatierapporten in Nederland

Vraag een taxatie aan

Ontvang per e-mail een voorstel voor de taxatie van jouw (toekomstige) woning


De voordelen

Via ons netwerk aan taxateurs heb je toegang tot meer dan 150 professionals die zich elke dag inzetten voor de beste taxaties van woningen voor de klant. Eenvoudig en snel aangevraagd. NWWI gevalideerd, dus geldig voor een hypotheek aanvraag.

Een taxatie binnen enkele minuten?

Het kopen of verkopen van een huis is één van die beslissingen in ons leven waarvan we de financiële consequenties nog jarenlang voelt. Vraag een gedegen online waarderapport via Calcasa op om een goede inschatting te maken. Let op, een rapport van Calcasa is anders dan een reguliere taxatie en heeft enkele uitsluitingen wanneer je deze wilt gebruikten voor een hypotheek. Wel werken veel grote banken (o.a. ABN, ING, Rabobank, SNS) met een Calcasa taxatie. Klik op bestel nu en lees meer over de voorwaarden.

4.5/5
Met eenvoudig te kopen informatieproducten heb ik mijn verkoopprijs goed kunnen inschatten. Uiteindelijk heb ik een verkoopmakelaar ingeschakeld die in het overzicht stond en heb mijn woning snel verkocht.
Roy van Asteren
5/5
Ik heb een waardebepaling aangevraagd bij HuisTransactie zelf. Ik werd nog even gebeld door een medewerker met wat aanvullende vragen en kreeg dezelfde dag een waarde indicatie met onderbouwende informatie, ideaal!
Sanne Nachtegaal

Compare listings

Compare