Hoeveel is mijn huis waard?

Bepalen van de juiste verkoopprijs van je huis in de gemeente Aalsmeer, Kudelstaart, Amstelveen & Uithoorn. Dit met behulp van HuisTransactie & gecertificeerde Makelaars bekend in de regio. Kosteloos en vrijblijvend binnen 2 werkdagen een waarde indicatie.

Vraagprijs
Woning Overzicht

Informatie
Recente Transacties

Waardebepaling Ervaren Makelaar

Informatie op de mail binnen 2 dagen

Het voordeel van een waardebepaling

Er is al veel online te vinden over de waarde van een huis. Daarnaast is het eenvoudig na te kijken wat vergelijkbare woningen in jouw regio hebben gedaan aan transactie prijs. Alle koopsommen worden bij het Kadaster geregistreerd. Ook is er veel informatie beschikbaar over alles wat met de woning te maken heeft. Zoals afmetingen, bestemminsplan, perceel oppervlakte, etc. Toch is het prettig om een overzicht te hebben om zo de prijs waar je mee de markt op gaat goed te bepalen. Een lokale verkoopmakelaar met kennis van de woningmarkt in o.a. de plaatsen Amstelveen, Kudelstaart, en Uithoorn stuurt je binnen 2 dagen een toegespitst overzicht voor jouw woning. Zo weet je zeker dat het een realistische waarde indicatie is!

5/5
Met eenvoudig te kopen informatieproducten heb ik mijn verkoopprijs goed kunnen inschatten. Uiteindelijk heb ik een verkoopmakelaar ingeschakeld die in het overzicht stond en heb mijn woning prettig en sneller dan verwacht verkocht.
Roy van Asteren
5/5
Ik heb een waardebepaling aangevraagd bij HuisTransactie zelf. Ik werd nog even gebeld door een medewerker met wat aanvullende vragen en kreeg dezelfde dag een waarde indicatie met onderbouwende informatie, ideaal!
Sanne Nachtegaal
5/5
Ik gebruik Huistransactie om mijn makelaarskantoor in de regio Amstelveen extra onder de aandacht te brengen. Ik ontvang regelmatig een telefoontje van bezoekers op de website met meer vragen over de verkoop van hun woning.
Harry Pollemans

Vind bij ons alles voor je Huis Transactie

HuisTransactie is de plek voor het vinden van jouw nieuwe thuis, een verkoopmakelaar, een hypotheekadviseur, taxateur, aankoopmakelaar, technische keurder en meer.

Wil je contact met een HuisTransactie expert?

We kunnen je ondersteunen door het koppelen aan de juiste professional of met ons team van vastgoedspecialisten.

Ontdek al onze woningen te koop

Van studio, appartement, gezinswoning, hoekwoning met oprit tot vrijstaande woningen en exclusieve villa's. Neem eenvoudig contact op met de verkoper en vind je nieuwe thuis!

Compare listings

Compare